About us


74bb59db-707e-4ee3-a5b8-a8af8a958dd6

 • Lantz Night Cup

 • Lantz Night Cup handlar om en mix av fotboll och kringaktiviteter för publiken och evenemangsbesökare.
  Insipirationen till arrangemangen kom till stora delar ifrån Gothia Cup där halva grejen handlar om att ta sig till Cupen och ha roligt på alla sätt och vis.

  Själva grejen med att göra det på kvällen och natten är för att göra det unikt, det finns sen tidigare många natturneringar runt lucia men detta har inget med att hålla ungdomar borta ifrån stan under en stökig period, utan om att klockan 01.00 får man ostört vara tillsammans i en fantastisk fotbollshall och känna riktig gemenskap, en upplevelse att dela.

  Från början så var detta endast en vision men vart eftersom sponsorerna såg ett intresse av att synas på hemsidan/på plats så växte detta till vad vi tror kommer kunna bli startskottet på Sveriges nästa stora turnering!

  12 lag kommer spela i fyra gruppen med tre i varje grupp, ettan och tvåan går till kvartsfinal och treorna gör ett eget B-slutspel som startar med semifinal, med andra ord så är alla lag garanterade tre matcher på 17 minuter.

  Förutom själva matcherna så kommer det finnas färdighetstävlingar med fotbollsinriktning. Dels så kommer vi ha en trixtävling där man får ca 20 sekunder på sig att visa sina bästa moves, vi kommer också låta alla tolv målvakter tävla om ett par NIKE-handskar i en straffturnering.

  Här följer en presentation om vad en del av våra sponsorer gör och vad just du kan göra på plats!!!

  Intersport står för leverans av kläder i samarbete med NIKE, detta medför snygga funktionärspikér, målvaktshandskar, matchbollar, trixbollar, ett komplett matchställ till det vinnande laget (inklusive målvaktströja) samt eventuella överraskningar.

  Viasat kommer i samarbete med playstation och EA Sports ha FIFA13 på plats för dem som vill ta en paus och sitta ner en stund.

  Reboost är ett friskvårdsföretag som kommer hålla i dels invigningen och en gemensam uppvärmning, men också bemanna större delen av eventytan genom att utmana besökare att prova sina fysiska färdigheter med allt ifrån kluriga teambuilding uppdrag till att dansa Zumba.

  Friskvårdskonsulentlinjen på Bosön skickar sin massageklinik vilken kommer erbjuda 10 minuters massage för 50 kr, och halvkroppsmassage för 250 kr, det kan vara perfekt för dig som behöver snabb återhämtning inför nästa match men likväl för dig som bara vill få en grym massage.

  ROCO Watches är ett ungt företag ifrån Lidingö som tillverkar fantastiska klockor i silikon med en hel drös olika färger som man kan kombinera som man vill, dem kommer finnas på plats och visa upp samt ge dig en möjlighet att gå hem med en eller ett par klockor runt handleden.

  Music Mind Sweden är ett eminent musikföretag som kommer med profesionell musikanläggning samt DJ, vi kommer både dansa, digga och spela fotboll till musiken. Dessutom så är temat på musiken ”menymusik FIFA” vilket säkert kommer väcka en del häftiga minnen. På plats kommer vi även göra en insamling av träningskläder, skor etc. till förmån för en fotbollsakademi i det Afrikanska landet Benin.

  Allt kommer filmas på plats och streamas Live av Solidtango.

 •  https://www.facebook.com/LantzNightCup
 •  lantznightcup@live.se
 •  0761936343